TOP
Image Alt

Over mij

Hi there! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Nadine, ik ben 31 jaar en ik heb een grote passie voor interieur, styling en fotografie. Kijkje Bij Nadine is 7 jaar geleden ontstaan vanuit deze passies en is jarenlang een webshop geweest onder de naam Xcuse Me. Vanwege hele leuke nieuwe ontwikkelingen en het maken van mooie keuzes ben ik gestopt met de webshop. Volg mij op Instagram en Facebook en raak geïnspireerd!

Ik woon samen met mijn vriend Klaas en onze kat Tinder en onze prachtige dochter Lennie in het mooie Twente. En ja, je raadt het vast al, maar wij hebben elkaar via Tinder ontmoet… Vandaar de naam van onze kat haha. Ik werk sinds januari 2018 volledig voor mijzelf en ik doe veel verschillende soorten klussen. Ik bouw websites, ik ontwerp logo’s en andere reclame-uitingen, ik fotografeer familieshoots, newborn shoots, portretshoots, interieur fotografie, loveshoots en heel veel mooie bruiloften.

Omdat ik mijn passie voor Social Media en Fotografie heel graag met andere mensen wil delen ben ik begonnen met het geven van verschillende workshops en geef ik ook interieuradvies. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn fotografie interieur en styling!

Veel lees & kijk plezier! Liefs Nadine

 

“An interior is the natural projection of the soul”

 

Dit ben ik!

Mijn naam is Nadine, ik ben 30 jaar en ik heb een grote passie voor interieur, styling en fotografie. Xcuse Me is 5 jaar geleden ontstaan vanuit deze passies. Volg mij op Instagram en Facebook en raak geïnspireerd!

Volg mij op Social Media