TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

B&B 2B2B middenin de natuur nabij Nijmegen!

Het is eventjes geleden dat ik een blog schreef, maar wat de meesten van jullie inmiddels weten… is dat ik zwanger ben, hooray! Het waren 12 spannende weken maar nu mag iedereen het weten! Begin januari 2020 verwachten wij ons eerste kindje. Ik ben inmiddels ruim 14 weken zwanger en voel mij relatief goed. Soms hoor ik over dames die wekenlang ontzettend ziek zijn, gelukkig had ik daar niet veel last van! Helaas heb ik wel erg veel last van extreme vermoeidheid en lig ik regelmatig in de middag een dutje te doen haha. Nu ik mij weer iets fitter voel, de mega drukke maand juni achter de rug is, alle bloedonderzoeken er goed uitzien en we ons kindje al een paar keer hebben mogen bewonderen op echo’s heb ik weer nieuwe energie om lekker te gaan bloggen! Ook daarom heb ik mijn B&B concept weer opgepakt en heb ik afgelopen donderdag samen met mijn lieve vriendinnetje Sanne een nachtje heerlijk mogen genieten in een GE-WEL-DIGE Bed and Breakfast!

 

De geur van versgebakken brood komt me tegemoet. Het felle zonnetje prikt in mijn ogen, ik hoor de jacuzzi bubbelen en de vogeltjes fluiten. Ik draai me nog een keertje om in dit super fijne, grote en vooral comfortabele bed. Wat is wakker worden in een B&B toch heerlijk, vinden jullie ook niet? Ik verblijf persoonlijk liever niet tussen de toeristen. Doe mij maar een vakantieadresje midden in de natuur…

Voor dit tripje reden Sanne en ik richting het mooie Wijchen vlakbij Nijmegen. Voordat wij op pad gingen hebben wij de Jumbo leeggeplunderd want wij wisten al dat we, zodra wij bij deze locatie aan zouden komen wij de deur niet meer uit zouden gaan. Bed & Breakfast 2B2B ligt midden in een prachtig natuurgebied en het was al een feestje om daar naartoe te rijden. Bij aankomst werden wij ontzettend leuk ontvangen door Marieke en haar puppy Bink. Wat een locatie! Het enthousiasme werd alsmaar groter. Het is een prachtige ruime locatie, veel licht en super trendy ingericht. Het meest indrukwekkende was toch wel de home cinema en de jaccuzi waar wij beide goed gebruik van hebben gemaakt.


 

Naast het runnen van deze B&B heeft Marieke samen met een vriendin ook nog een catering bedrijf dus toen ze het ontbijt kwam brengen waren wij dol enthousiast. Het zag er prachtig uit en smaakte verrukkelijk! Wij kunnen echt iedereen aanraden om hier een weekendje tot rust te komen samen met je partner of met een vriend/vriendin. Ik laat jullie niet langer in spanning, hieronder zien jullie een impressie van deze geweldige locatie. Wat let je? Neem snel een kijkje op haar website en boek een heerlijke overnachting bij deze TOP locatie.

 

    

 

Ik kijk uit naar mijn volgende trip!

Liefs Nadine

Comments (6)

 • Ellen Brown

  Ben er helemaal weg van. Ik g@ NÚ op de site kijken.

  reply
 • Carla

  Wauw wat ziet het er fantastisch uit en wat vertel je super leuk !
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd mama to be ! 💕

  reply
 • naomi dorinthe

  Wat ziet dat er gaaf uit! Kan me voorstellen dat je lekker tot rust komt daar^^ toch even kijken of ik manlief toch zover krijg =D

  Je schrijven leest lekker weg.
  Hoop dat je vanaf nu heerlijk en enkel maar mag genieten van je zwangerschap! Liefs

  reply

Post a Comment