TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

B&B Duivenhoekseweg10 in Zeeland

Bed & Breakfasts zijn enorm populair in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het overnachten en ontbijten in een kleinschalige Bed & Breakfast. De gezellige en vooral persoonlijke service van de eigenaren, die kamers in of bij hun eigen woning verhuren, zorgt voor een heel ander warm gevoel. Dit is precies de reden waarom ik een nieuw blog concept ben gestart. Ik heb een passie voor mooie interieurs maar er zijn zo veel toffe Bed & Breakfasts in Nederland die wat extra aandacht verdienen!

Ik had dit prachtige en rustgevende plekje liever voor mijzelf gehouden maar ik gun het jullie en de lieve eigenaresse Anouk enorm! Samen met mijn lieve vriend Klaas reisde ik af naar het prachtige Zeeland. Ik was nog nooit in Zeeland geweest en ik had geen idee dat het vanaf Enschede wel zeker 3,5 uur rijden is hahaha. Mijn topografie is nog niet helemaal ontwikkeld! Wij kwamen aan in een geweldig knus mini huisje met alles wat je nodig hebt om helemaal tot rust te kunnen komen. Vanuit het keukenraam kijk je uit op de weilanden waar ik nog een aantal fazanten heb kunnen fotograferen. Vanuit het huisje loop je zo de deur uit richting de Schelde en er zit een super gezellig restaurantje op loopafstand! Ook krijg je af en toe visite van de lieve hond James! Zo schattig!

Het huisje straalt alleen maar karakter uit! Het is klein, fijn en er zijn nog erg veel oude elementen terug te zien in het interieur en de architectuur. Er is overal aan gedacht… Televisie, koffie en thee, een keuken, magazines en een heerlijke grote stortdouche.

De slaapkamer is op de zolderruimte en vind je op de 1e etage. Zoals ik al zei is het een klein huis maar dat geeft zo ontzettend veel gezelligheid!

Een B&B zou geen B&B zijn zonder een lekker ontbijtje. Hoewel Anouk zelf het ontbijt niet verzorgt kan zij op aanvraag een heerlijk ontbijt voor de gasten bestellen bij het Belgisch Bakkerinnetje!

Om het plaatje compleet te maken hebben Anouk en ik een leuke winactie voor jullie! Wil jij net als wij ook 2 of meer nachten naar deze geweldige locatie in Zeeland? Doe dan mee aan de winactie want als je wint krijg je 1 gratis overnachting van ons. Vrijdag 19 april maak ik de winnaar bekend!

Wat moet je doen om kans te maken op deze winactie?

 1. Volg/like Anouk op Instagram en Facebook
 2. Volg/like (mocht je dat nog niet doen) Xcuse Me op Instagram en Facebook
 3. En tag bij het bericht op Facebook en/of Instagram 2 vrienden/vriendinnen die hier ook wel zouden willen vertoeven.
 4. Optioneel: Voor een extra lootje met jouw naam in de pot deel je dit bericht en/of laat een reactie achter op deze blog! (niet verplicht!)Mocht je niet winnen.. Het is echt een aanrader om toch een bezoekje te brengen aan het prachtige Zeeland en neem dan vooral contact op met Anouk of een kijkje op haar website! Op deze website kun je direct een overnachting boeken!
  Ik ben benieuwd waar mijn volgende Bed & Breakfast tripje naartoe gaat. Heb jij nog tips? Laat het mij weten! Liefs Nadine en tot de volgende keer!Let op: Het minimum verblijf is twee nachtjes en je maakt dus kans op 1 gratis overnachting!

Comments (8)

 • Razae

  Woww zoooo mooi 🖤 Ik doe meeeeeeeee 😃

  reply
 • Mariska Jogems

  Wat een geweldige plek! Ik begrijp jouw enthousiasme helemaal! Groetjes Mariska Jogems.

  reply
 • Tessa

  Dat klinkt super leuk! Ik doe heel graag mee om als verrassing cadeau te geven aan mijn ouders 😊

  reply
 • Homebysoph

  Wauw wat ziet dat er leuk uit Nadine! Ik krijg meteen zin om met mijn vriend op pad te gaan in zeeland 😄 Voor ons is het wat dichterbij, een ruim uur met de auto denk ik hihi 😜 Ik doe graag mee voor een extra lootje in de pot 🤞🏼 liefs Sophie

  reply

Post a Comment