TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

A touch of pink!

Het is weer zo ver! De herfst breekt aan en Nadine is weer druk met het gezellig maken voor de komende koude wintermaanden. Het wordt tijd voor een beetje vitamine D in huize Mulder. Het begint alweer wat vroeger donker te worden, de kaarsjes zijn weer ingeslagen en de gezellige avonden kunnen beginnen. Ik word altijd heel erg vrolijk van de herfst en de winter, ik ben een feestdagen freak. Maar na de leuke decembermaand.. begint bij mij altijd het verlangen naar de lente. Tijd om het huis gezellig te maken voor de komende maanden… Hoe dan?

De sfeer van de herfst en winter vind ik heerlijk. Als ik denk aan de gezellige avonden met warme chocomelk en het lekker wegkruipen onder een kleedje op de bank word ik erg gelukkig. Ik krijg rond deze tijd van het jaar dan ook altijd zin om ons huis herfst klaar te maken. Dit jaar zal de winterdepressie bij mij niet inslaan want begin januari verwachten wij onze lieve kleine baby. Ik kijk er naar uit om met ons gezinnetje te genieten van ons huis. It will be a girls house dus er moest natuurlijk wat roze worden toegevoegd.

Vanaf de bank kijk ik op pinterest al een paar weken rond naar de leukste kleuren combinaties. Vorig jaar koos ik voor de kleuren bordeaux rood met donkerblauw en deze bordeaux rode kleur moest dit jaar ook terugkomen. Ik begon mijn winkeltocht bij de Intratuin en daar scoorde ik ons toffe nieuwe vloerkleed. Nieuwe kussens kopen is ook altijd iets waar ik naar uit kijk. Met een paar nieuwe kussens kun je de sfeer van je interieur heel snel en relatief goedkoop veranderen. Daarna reisde ik af naar een aantal andere meubelwinkels en scoorde ik wat toffe roze kussens, een roze velvet krukje, een roze schapenvachtje en wat leuke woonaccessoires.

Om de nieuwe look in ons huis helemaal af te maken heb ik een hele lading aan geweldige posters van Poster Store. Met een paar mooie ingelijste posters creëer je al snel een eyecatcher in je huis. De posters van Poster Store worden ontworpen door een eigen team ontwerpers maar het bedrijf werkt ook samen met verschillende kunstenaars van over de hele wereld. De prachtige posters zijn daarom allemaal uniek en ook nog betaalbaar, geweldig!

Het was even zoeken naar de leukste kleuren en prints samenstelling maar ik ben erg blij met het resultaat. Ik werd opslag verliefd op de sneeuwuil en de rest van de keuzes heb ik daar omheen gebouwd. Je kunt op hun website erg makkelijk je poster keuzes in favorieten plaatsen en dan krijg je een mooi overzicht van wat wel en niet bij elkaar past. Ik koos natuurlijk voor veel roze tinten die ervoor hebben gezorgd dat de ruimte één geheel werd. Ik was blij verrast over de kwaliteit van de fotolijsten. Ook daar hebben ze een breed assortiment in kleuren en materialen. Ik koos voor zwarte houten lijsten in verschillende maten om speelsheid in het interieur te creëren.

Om het allemaal nog leuker te maken mag ik jullie namens Poster Store 30% korting op hun posters (excl. Selection) aanbieden. Gebruik hiervoor de kortingscode xcuseme30, deze code is geldig tot en met 15 oktober 2019. Veel shop plezier!

 

Ook maakte ik nog wat avondfoto’s om de sfeer wat beter te showen. Dit is dus hoe het is als je thuiskomt na een lange dag werken. Heel veel warmte en gezelligheid. Heerlijk!

  

Een huis is niet compleet zonder een bos mooie bloemen!

Deze post is gecreëerd in samenwerking met Poster Store.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van al het roze vinden. Vriendlief moet nog een beetje wennen hahaha. Neem vooral een kijkje bij Poster Store en vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode te gebruiken. Xoxo Nadine

Post a Comment