TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Boho it is!

Het voorjaar is weer aangebroken en dat betekent dat ik weer op zoek ben naar nieuwe inspiratie voor ons huis. De laatste tijd ben ik helemaal fan van de bohemian interieurstijl en dat is waarom onze woonkamer een mini make-over heeft gekregen. Niet alleen hebben wij een nieuwe bank waar ik overigens heerlijk op kan slapen haha (uitgetest), ook hebben wij een nieuwe salontafel en heeft de woonkamer een mini make-over gekregen.

Onze nieuwe bank is echt GENIAAL! Wij zijn erg lang dus het was bij het maken van onze keuze erg belangrijk dat onze nieuwe bank groot genoeg was en dat hij lekker ligt. Onze vorige bank was erg mooi maar werd veel te klein toen Klaas bij mij introk haha. Toen de bank 1,5 week geleden bij ons werd bezorgd heb ik een half uur de slappe lach gehad… Ik met mijn “goede timmermansoog” zei nog hardop tegen Klaas, nee deze bank past makkelijk in onze woonkamer maar toen de bank in onze woonkamer stond schrok ik mij kapot en begon ik heel hard te lachen. Na een half uur lachen en een paar telefoontjes mijn moeder en Klaas kwam ik tot bezinning en ging ik in oplossingen bedenken. Hoe kan ik de woonkamer ruimtelijker maken? Allereerst werd onze blauwe lambrisering aangepakt. Deze lambrisering maakte onze woonkamer erg donker en met deze grote bank dus ook erg klein. Back to basic want de muur achter onze bank moest weer wit worden.


Ook shopte ik deze geweldige rotan salontafel via marktplaats bij een adresje in Almelo, LOVE IT!

Natuurlijk ben ik ondertussen alweer bezig met mijn volgende project en dat is het TV meubel! Na 5 jaar mag mijn Ikea Besta TV meubel ruimte maken voor een eigen ontwerp. Op de foto hieronder zie je een deel van ons huidige TV meubel. Wij hebben chronisch ruimte te kort in ons huis.. Ik weet niet of dat aan mij ligt of aan het huis hahaha. Binnenkort zien jullie in een nieuwe blog het eindresultaat van het TV meubel!

Op het plankje boven de iMac zie je een ronde placemat van de Ikea en een ronde spiegel van de Xenos.

Toen wij onze bank kochten bij Meubel Outlet Enschede hebben wij ook deze toffe kist geshopt. De kist is van binnen erg ruim en ik kan daar mooi al mijn pluralia en troep in verstoppen haha.

Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn over mijn voorjaarsveranderingen als ik! Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Comments (1)

  • naomi dorinthe

    Leuk stuk! Mooi en luchtig opgelost ^^ en die stoelen ! Wauwiee

    reply

Post a Comment