TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Het begin van de babykamer!

Daar issie dan! De babykamer is bijna helemaal af en wat ben ik er blij mee. Er ontbreekt nog een onderdeel maar dat ik komt wat later! Gelukkig heb ik nog 18 weken voordat de kleine meid er is haha.

 

Het is voor mij altijd spannend hoe mijn ideeën uiteindelijk zullen uitpakken maar deze kamer heb ik goed voorbereid. Ik heb een uitgebreid moodboard gemaakt en een kamerindeling en voordat ik de spullen had gekocht wist ik al precies hoe het moest worden.

 

Ik heb niet gekozen voor een standaard roze of blauwe kamer maar voor de Flexa kleur intens geel. De muur knalt er uit en het geeft de ruimte een heel warm gevoel. En dat is nou precies wat ik voor onze kleine meid wil creëren, een warm thuis! Omdat het een meisje is heb ik de kleur geel gecombineerd met roze accessoires om het wel een beetje vrouwelijk te maken. Mocht het een jongetje zijn geweest had ik gekozen voor donkergroen in combinatie met geel.

 

Het thema is dieren! Toen ik nog niet wist dat het een meisje werd heb ik besloten voor het thema dieren te gaan, dit vinden alle kindjes leuk… oke oke, ikzelf ook haha. Ik vind het heerlijk om mijn interieur af en toe aan te passen door bijvoorbeeld posters op te hangen maar de babykamer is toch wel de kamer met de meeste posters! Onlangs heb ik een aantal posters van Desenio bij elkaar gezocht en in de babykamer opgehangen. Correctie, mijn vader heeft ze opgehangen! Bij Desenio zijn ze gek op Scandinavisch interieur en design en ze hebben een hele ruime keuze aanposters, lijsten en andere ophangaccessoires zoals hangers, klemmen en houders. Er was dus ook meer dan genoeg keuze in mijn gekozen dieren thema!

Het poster assortiment van Desenio wordt vaak vernieuwd om zo de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design mee te nemen. En, en, en ik heb een heel leuk nieuwtje voor jullie want ik mag jullie tot en met 5 september 2019 25% korting geven. Let op dit is niet geldig op lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters. Gebruik bij het afrekenen de code XCUSEME en neem snel een kijkje op www.desenio.nl.

 

Toen ik net zwanger was, was ik al druk aan het nadenken over hoe de babykamer moest worden… eigenlijk droom ik al mijn hele leven van een kindje en had ik dus stiekem allang een Pinterest Bord met allemaal mooie babykamers. Toch wist ik niet of onze kinderwens ooit in vervulling zou gaan dus ik durfde er uiteraard niet te veel mee bezig te zijn. Zo tof om hier nu echt mee aan de slag te zijn!

 

Dan is het nu tijd voor alle foto’s van de babykamer en ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden?! Op de eerste foto vind je de eerste drie posters die ik heb uitgekozen. De olifant, giraffe, en de zebra.

 

Op de onderstaande foto zie je mijn all time favorite: de giraffe poster.

Deze Tiger in Jungle poster vind ik ook echt GE-WEL-DIG! Hoe tof zijn deze kleuren, het brengt de hele kamer samen!
Ik ben erg geschrokken van de kosten van alle spullen voor een babykamer en ik was vastbesloten om binnen een bepaald budget te blijven, dit is gelukt! Ik struinde marktplaats af voor de mooiste meubels en uiteindelijk kwam ik deze commode met bedje tegen. Ik heb alles mooi in de witte lak gezet en de kledingkast past ook in het thema.

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en heel veel shopplezier bij Desenio! Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Comments (2)

  • Kirsten

    Heeeel leuk!! Mooie kleuren ook bij elkaar!

    Liefs Kirsten

    reply

Post a Comment