TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Een design hotel dat je gezien moet hebben!

Ik ben nu al meerdere malen in hotels van de keten van The Student Hotel geweest en ik ben verliefd! De hotels hebben allemaal een verschillend design maar je herkent hun eigen interieurstijl direct. Het is een hele kleurrijke en inspirerende plek om te verblijven en ik bruis van de energie als ik naar de architectuur kijk. Afgelopen weekend was ik een weekendje in Den Haag, vorige maand in Rotterdam en in januari waren wij in Maastricht. Bij binnenkomst voel je je direct welkom en iedereen is erg vriendelijk en gastvrij. Ik voel mij hier altijd erg thuis. Daarnaast is het ontbijt echt heerlijk! Dus vergeet dit niet bij te boeken. Alles is vers, gezond en erg lekker.

​Er worden dit jaar opnieuw meerdere nieuwe hotels geopend en mijn lijst wordt steeds langer. Tijdens mijn volgende bezoekjes wil ik graag naar: Amsterdam, Dresden, Florence en Parijs! Even verder sparen dus.

Even een korte uitleg over het concept want het is dus niet een “normaal” hotel. Eigenlijk is het een normaal hotel maar dan voor studenten. Studenten kunnen voor maximaal 10 maanden een kamer huren maar men kan dus ook een kamer voor 1 of meerdere nachten huren. Er zijn verschillende soorten kamers maar ze hebben wel allemaal hun eigen badkamer. Er is een sportschool, een enorme fietsenstalling met fietsen die gehuurd kunnen worden, de studenten hebben een eigen of gezamenlijke keuken en er is overal aan gedacht!

En dan nu, het allerleukste! Een kleine impressie van de hotelkamers… tromgeroffel…

Bedankt voor het lezen en boek snel je weekendje weg naar één van deze mega toffe hotels! Xoxo Nadine

Post a Comment