TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Een kleine verandering, een groot verschil!

Na ongeveer een jaar genoten te hebben van de mooie strakke zwarte lijsten en vrolijke posters werd het tijd voor verandering! Toen Poster Store mij opnieuw vroeg om een samenwerking te starten zei ik direct JA! Onze woonkamer was al erg kleurrijk maar de basis was zwart, wit en grijs. Door onze muur blauw te verven en meer hout tinten in huis te halen heb ik een warmere look and feel gecreëerd. Ik vond het echt geweldig om opnieuw samen Poster Store deze ruimte een mini make-over te geven. Wij hebben gekozen voor mooie eiken fotolijsten prachtige kleurrijke posters.

Zoals ik al vaker verteld heb weten jullie dat ik GEK ben op kleur, heel veel kleur, oftewel er kan nooit genoeg kleur zijn! Ik vind het heerlijk om elk seizoen een andere sfeer te creëren en ter voorbereiding op de koude herfstdagen vind ik het belangrijk om meer warmte in de woning te brengen. Binnenkort komt er een schoorsteenveger om onze openhaard klaar te maken voor de winter. Ik droomde vroeger van een woning met een openhaard om de avonden lekker knus met een wijntje de winter door te brengen en deze winter gaat het echt gebeuren. Stiekem, heel stiekem kijk ik echt uit naar de donkere gezellige avonden met een kaarsje aan, een wijntje in mijn hand en een plank voor hapjes. Wacht ik vergeet nu natuurlijk het belangrijkste…. Klaas en Lennie horen daar ook bij, ze moeten alleen wel van de hapjes afblijven hahaha.

Ik heb dus onlangs weer een aantal nieuwe posters van Poster Store bij elkaar gezocht en in de woonkamer en keuken opgehangen. Poster Store heeft een hele fijne gebruiksvriendelijke website. Ze hebben onwijs veel keuze in allerlei verschillende thema’s en dat kan misschien wat overweldigend zijn, maar geloof mij ze hebben hele handige selecties gemaakt en door daar op te klikken krijg je alle posters in dit gekozen thema te zien.

En dan is het nu echt tijd voor de foto’s van de woonkamer en ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden?!

Zien jullie de grote Good Vibes Only poster? Dit is echt mijn favoriet! Je shopt de poster hier!

 

Dat was ‘m dan alweer! Ik heb nog iets super leuks voor jullie!!! Ik mag jullie namelijk tot en met 29-09-2021 45% korting op alle posters (exclusief Selection). Gebruik de kortingscode “Nadine/45” voor de korting en heel veel shop plezier. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie de volgend keer weer gezellig met mijn blog meelezen! Liefs Nadine

Post a Comment