TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Een nieuwe lamp voor de donkere dagen!

Oh yes wat geniet ik alweer van de korte dagen, donkere avonden en heel veel gezelligheid! Sommige mensen houden ervan terwijl andere mensen het liefst in hun bed kruipen om een lang winterslaapje te doen. Toch hoeven deze maanden niet somber te zijn. Helemaal niet als je de juiste verlichting in je interieur hebt. Ik word heel erg blij van de gedachte van een mok warme chocolademelk, lekker onder een warm dekentje, kaarsjes aan en een Videoland serie.

 

Met deze blog wil ik je graag laten zien wat verlichting met je interieur kan doen. Dat je met een lamp een bepaald gevoel aan je interieur mee kan geven en dat het bij het uitzoeken van een nieuwe lamp de moeite waard is om daar wat extra tijd en liefde aan te besteden. Verlichting kan namelijk een nieuwe sfeer in een ruimte creëren. Dus, maak daarom voor alle ruimtes altijd een verlichtingsplan.

Nog maar een weekje of drie en dan begint de wintertijd weer. De klok gaat een uurtje terug, het wordt nog vroeger donker en daarom is het in huize Mulder dus tijd om de verlichting in huis weer cozy te maken. Om mij te kunnen voorbereiden op deze lange en donkere dagen heb ik bij Rietveld Licht een geweldige eettafel lamp uit mogen kiezen.

Ik wil al heel lang een nieuwe lamp en gelukkig hebben ze bij Rietveld Licht heel erg veel opties. Mijn grote tip bij verlichting is: Maak een statement! Ik ben dol op lampen die een bijzonder design hebben en daarom moet een lamp een opvallende eyecatcher in mijn interieur zijn.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat ik een dimmer optie heb. Hierdoor kan ik makkelijk wisselen tussen functioneel licht om lekker te kunnen werken of gezellig sfeerlicht. Ik vind rond vormen erg mooi en daarom heb ik gekozen voor een transparante, moderne en ronde lamp. Maar omdat deze trendy lamp van glas is hoort daar natuurlijk een mooie en hippe gloeilamp in te zitten. Deze lamp is een echt statement in de eethoek. De bijzondere ronde vorm in combinatie met het materiaal zorgt voor een luxe en tijdloze sfeer in ons jaren 30 huisje.

Wie net als ik van trendy Scandinavische interieurs houdt, kan het beste voor een lamp in strakke en geometrische vormen kiezen. Een lamp uitzoeken voor boven de eettafel kan best lastig zijn maar met deze lamp zorg ik er voor dat de eethoek een open ruimte blijft. Ik ben er helemaal blij mee en het maakt onze eethoek helemaal af!

Post a Comment