TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Eethoek make-over! Round it is!

Zoals we de laatste tijd al veel voorbij zien komen maakt de ronde tafel echt een comeback. Het is niet meer alleen rechthoekig of vierkant want de ronde eettafel is helemaal back. Na een aantal jaar genieten van onze fijne eethoek vond ik het tijd voor iets nieuws. Een ronde eettafel heeft voor ons veel voordelen want door de ronde vorm neemt de tafel veel minder ruimte in beslag dan onze oude rechthoekige eettafel. Dit komt goed uit want wij moeten over een paar weken ook een box kwijt in onze woonkamer. Wat ik erg leuk vind is de gezellige opstelling en iedereen kan elkaar goed aankijken! Perfect voor onze spelletjesavonden met vrienden. Ook staat het veel speelser dan een rechthoekige tafel en geeft het een mooie sfeer. Daarnaast kijk ik erg uit naar de gezellige avondmaaltijden met onze kleine meisje.

 

 

Na een lange zoektocht vond ik bij Sohome de perfecte stoere ronde eettafel. Ik had van te voren natuurlijk weer een bepaald plaatje in mijn hoofd en dat was zwart, hout en een scandinavische poot. Deze Kokoon Design eettafel genaamd Janet voldoet aan deze drie “eisen” en is een plaatje om te zien! Omdat ik nog steeds erg blij ben met de stoelen van Fest Amsterdam koos ik ervoor om twee van deze stoelen te laten staan en op zoek te gaan naar twee andere stoelen om de eethoek compleet te maken. Ik koos voor de roze velvet look van de By-Boo eetkamerstoel Belle en de stoere BePureHome Seminary stoel die mij aan een oude schoolstoel doet denken. Ik heb bewust gekozen voor stoelen met een zwart onderstel omdat het allemaal verschillende stoelen zijn en dit meer rust creëert rondom de zwarte tafel.

 

 

Het midden van onze ronde tafel leent zich perfect om mooie accessoires op te zetten. De aandacht van een ronde tafel wordt direct naar het midden getrokken dus ik heb gekozen voor een mooie vaas met wat leuke kleine accessoires. Ook vind ik onze nieuwe Calex lampen erg mooi uitkomen boven de ronde tafel. Uiteraard hebben de lampen ook een ronde/ovalen vorm. Om het hoekje compleet te maken koos ik voor een grote ronde zwarte spiegel!

 

Wat vind je van onze nieuwe eethoek? Let me know in een comment below, dat rijmt hahaha! Liefs, Nadine

Comments (2)

 • Gerrie ( A.normal.dutch.family)

  Heel mooi plaatje 👌🏼🍀
  Veel plezier van jullie nieuwe plekje in huis.
  Ik ga ook voor een ronde eettafel in mijn nieuwe woning waar ik over een paar dagen ga wonen. Omdat ik het mooi vind, gezelliger en omdat het beter in mijn kamer past.

  reply
 • eveline

  Prachtig zo!

  reply

Post a Comment