TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Goud is NIET fout!

Zoals jullie inmiddels weten ben ik grafisch vormgever en fotograaf en daarom word ik ontzettend blij van mijn nieuwe Wallll plexiglas eyecatcher! Ik druk graag mijn eigen gemaakte foto’s af. Nu ik dit ontwerp van Walll thuis heb ben ik super enthousiast over plexiglas en ga ik ook een aantal van mijn eigen gemaakte foto’s laten afdrukken op dit materiaal!

Bij Wallll hebben ze een breed assortiment aan posters, foto’s en quotes die je in verschillende materialen kunt kiezen. Ik heb gekozen voor GRL PWR omdat ik in huis veel gouden accessoires heb en ik best wel een beetje trots ben op mijn eigen Girl Power haha!

Goud is fout? Tegenwoordig niet meer! Goud is niet meer weg te denken uit de laatste interieurtrends. Een paar jaar geleden was dat de kleur koper maar die is in het afgelopen jaar vervangen voor de kleur goud! Het is leuk om verschillende posters en foto’s te combineren op een plankje of bijvoorbeeld ingelijst aan de muur maar kies wel voor kleuren die goed bij elkaar passen. Het is handig om van te voren een vast kleurenpalet te kiezen en daar je foto’s en posters op aan te passen. Door dit te doen zorg je voor meer rust. Ik heb zoals jullie zien gekozen voor zwart, wit en goud.

Neem dus snel een kijkje in deze leuke webshop en kies wat leuks uit!

Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Post a Comment