TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Lentekriebels met Photowall

Het voorjaar weer fris en fruitig te beginnen met een gloednieuw behangetje. Onze eethoek was toe aan een nieuwe sfeer. Zoals jullie misschien al wel weten hadden wij voorheen onze muur bij de eettafel pikzwart. Dit staat ontzettend stoer maar maakte dit hoekje ook erg donker. Tijd voor iets nieuws! Het kan een fijn gevoel geven om je huidige interieur gewoon eens een kleine opfrisser te geven. Ik koos voor een nieuw behang van het merk Photowall. In onze vorige woning gebruikte ik ook regelmatig verschillende behang printjes maar deze keer vond ik het leuk om voor een kunstwerk achtige look te gaan.

We wonen hier nog niet zo lang en de veranderdwang begon nu alweer toe te slaan. Deze keer ging ik niet verven… maar koos ik voor ik behangen. Wil jij nou ook gaan behangen met fotobehang van Photowall, lees dan lekker verder. Ik mag jullie de komende twee maanden 25% korting geven.

Ik koos mijn 5 favoriete behang opties uit en ik liet Klaas kiezen uit deze 5. Het werd een behang met een schilderij look genaamd Ultramarine Sea and Sky. Zondagmiddag besloot ik aan de gang te gaan en binnen 1,5 uur was ik klaar. Het is vrij eenvoudig om het behang op te muur te brengen. Ik pakte een emmer om het lijm met water te mengen, ik kocht een verfroller en bak, een mes, schaar, waterpas en een oude doek. Het fijne is dat je niet het behang insmeert met behanglijm maar de muur. Tot slot bracht ik alle banen op de muur aan en sneed ik de overige restjes weg. Het nieuwe behang geeft de eethoek een totaal andere look en wat zijn wij er blij mee. Zijn jullie al nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Oke oke, daar komt het dan!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties:). Let me know in a comment below. Ben jij enthousiast en wil je ook aan de slag met Photowall? Gebruik dan de kortingscode: kijkjebijnadine2021 en ontvang tot en met 7 juli 2021 25% korting op je bestelling. Xoxo Nadine

Comments (2)

 • Anneke Scholten

  Heeeel mooi! Ik had het al berekend voor mijn muurtje maar vond het echt pittig duur😆. Misschien kom ik met jouw kortingcode op een wat vriendelijker prijsje uit!

  reply
 • Frederiek

  Wat een prachtig kleurpalet. Past geweldig bij jullie al aanwezige kleuren.
  Heel mooi…gr uit Den Bosch

  reply

Post a Comment