TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Make-over visgraat vloer

Toen wij vorig jaar voor het eerst bij dit huis gingen kijken waren wij beide opslag verliefd op de visgraat vloer en de ruime tuin. Uiteraard was niet alles precies zoals wij het voor ogen zagen. Ik zeg wel wij… maar laat ik nou niet doen alsof Klaas heeft gekozen voor een roze muur of het schuren en lakken van onze visgraat vloer hahaha. Gelukkig is hij een enorme support in mijn interieur (en andere) keuzes en laat hij mij heel erg vrij! 

 

Dankzij een vrij stom ongelukje van mij… lees: HEEL STOM, hadden wij waterschade op de visgraatvloer. Ik hoor jullie al denken? Huh? Hoe dan…. Nou dat zal ik jullie gaan vertellen. Ik was druk aan de poets in de keuken en ik dacht laat ik even de wasbak vol laten lopen. Helaas zit er geen automatisch wegloop systeem in als de wasbak te vol wordt. Na het aanzetten van de kraan dacht ik, shit ik moet de was nog ophangen en ben ik naar de zolder gelopen. Jullie raden het al… ik kwam vervolgens 20 minuten later beneden en de hele keukenvloer stond blank. Ik kon wel janken! Ik ben ook zo’n enorme impulsieve chaoot… Ik heb het allemaal drooggedept maar uiteraard trok het water rondom de keuken ik de vloer en zagen we allemaal vlekken. Wij kozen er daarom voor om de vloer op te laten schuren en in originele houten kleur terug te laten brengen. Dit was altijd al een droom maar nu zat er wat spoed achter… En nee, dames en heren… ik heb dit echt niet expres gedaan haha.

Hieronder zien jullie hoe de vloer er tot vorige week uitzag.

De vloer werd opgeschuurd en meerdere malen gelakt en we moesten drie dagen ons huis uit. De lak die is aangebracht zorgt er voor dat er geen vlekken in de vloer kunnen trekken en is dus onderhoudsvriendelijk. Wij gingen dus gezellig logeren bij hotel pa en ma!

Tussendoor ging ik stiekem langs huis om te kijken naar de tussenstand en man wat ben ik blij met het eindresultaat! Ook maakte ik twee weken geleden de muur achter de bank roze! Zijn jullie al nieuwsgierig?

Wat vinden jullie er van? Let me know in a comment below en tot de volgende keer❤️! Xoxo Gossip Girl… geintje, daar moet ik altijd aan denken als ik Xoxo Nadine schrijf. 

Post a Comment