TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Mijn 5 winter woonfavorieten

De laatste paar weken heb ik er weer last van… Ik noem het zelf veranderdwang en volgens mij zie ik deze term regelmatig voorbij komen onder de interieur junkies op instagram. Ik zit eindeloos nieuwe ideeën te bedenken voor wat ik allemaal nog wil veranderen in ons huis voordat de kleine Xcuse Me baby er is. Tijdens het maken van deze woonplannen scroll ik dagelijks langs Pinterest, bedenk ik de leukste ideeën maar het kost natuurlijk allemaal geld dus ging ik op zoek naar betaalbare woonfavorieten. Nu lijkt het mij leuk om jullie in deze blog mee te nemen in mijn 5 winter woonfavorieten van dit jaar.

 

1. Ikea Slähult eettafel
De wintermaanden staan bij mij altijd in het teken van gezelligheid, samen eten, hapjes, wijntjes (nee, nee, geen wijn voor mij dit jaar) en spelletjes met onze vrienden en familie. Mijn zoektocht naar een nieuwe geschikte eettafel is daarom ook gestart. Tijdens mijn zoektocht liep ik deze geweldige ovalen eettafel van de Ikea tegen het lijf and I absolutely love it! Nu nog even overtuigend een gesprekje voeren met vriendlief…

 

 

2. House Doctor kapstok Ways zwart
Mijn eerstvolgende project in huize Xcuse Me is onze gang. Bij binnenkomst in ons huis is onze hal erg smal, kaal en saai. Ik heb er nooit veel aandacht aan besteed maar het begint steeds meer te kriebelen. Tijdens mijn zoektocht naar een toffe kapstok kwam ik dit toffe design tegen. Strak, modern en praktisch vanwege de extra opbergruimte voor bijvoorbeeld al onze schoenen. Want niet alleen ik heb veel schoenen, ook vriendlief heeft er iets te veel.

 

 

3. WOOOD eetkamerstoelen velvet
Naast het zoeken naar een betaalbare nieuwe eettafel ben ik ook al een tijdje op zoek naar mooie velvet eetkamerstoelen. Omdat ik niet het hele huis roze wil maken zocht ik naar een model wat in meerdere kleuren verkrijgbaar is zodat ik lekker kan mixen. De Kick Collection Ivy velvet laat mijn hartje sneller kloppen. De velours zitting en de welbekende buisframe maken de stoel stoer, comfortabel en uniek. Ook is het voor mij een soort time travelling omdat mijn ouders dit model 30 jaar geleden in huis hadden staan en ik deze stoelen vroeger (10 jaar geleden) ook in het zwart heb gehad. De stoel zit heerlijk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mix & match er dus op los!

 

 

4. Banwood kinderloopfiets first go

Natuurlijk ben ik nog steeds veel bezig met shoppen voor onze kleine meid. Tijdens het schrijven van deze blog kwam ik deze geweldige loopfiets tegen nu ben ik verliefd. Nu alleen nog even kiezen welke kleur… Oh en niet te vergeten! Ons kindje op de wereld zetten hahaha. Deze fiets zou echt geweldig staan in haar kinderkamer.

 

 

5. HK Living 70’s multicolor servies

Last but nog least! De winter is natuurlijk niet compleet zonder een prachtig servies! Laat de familie en vrienden maar komen, ik dek de tafel en maak de hapjes.

 

Wat is jullie woonfavoriet? See you next time! Xoxo Nadine

Post a Comment