TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Romantisch stedentripje Rome

In mei stond er weer een familietripje gepland en deze keer gingen wij naar Rome. De stad van de liefde, de stad van het eten, de mooiste straatjes en meest romantische straatjes. In deze blog neem ik jullie mee naar onze prachtige AirBnb appartement. Zoals jullie al eerder hebben gelezen ben ik gek op AirBnb en zoek ik altijd naar de mooiste appartementen. Het werd een geweldig citytripje vol met pizza, pasta, wijn en natuurlijk de overheerlijke Italiaanse ijsjes maar wat is het na een lange dag en 20.000 stappen heerlijk om ‘thuis’ te komen in dit prachtige appartement.

Dit was onze ruime slaapkamer, luchtig, mooie kleuren en een prachtige vloer. Echter zag het er bij ons na een dag al niet meer zo netjes uit want wij zijn niet zo ‘opgeruimd’ tijdens vakanties haha. Overal ligt kleding en tijdens vakanties wordt er weinig opgeruimd.

Deze keuken was van alle gemakken voorzien, er stond zelfs een fles Champagne op ons te wachten. Altijd fijn toch? Haha!

 

In deze ruimte konden wij onze homemade ontbijtjes op smullen en ons klaar maken voor een nieuwe mooie zonnige dag.

Wat wij vooral fijn vinden als wij als gezin op vakantie gaan is dat wij twee badkamers hebben, zodat wij in de ochtend geen gezeur hebben over wie er wanneer mag douchen haha. Herkenbaar?

Het appartement is ingericht met een ruime hal, twee ruime slaapkamers, een kleine woonkamer met slaapbank en een erg mooie en moderne keuken. Het appartement biedt ruimte voor 6 personen dus mocht je geïnteresseerd zijn, stuur mij dan gerust een mailtje. Dan zorg ik dat je de juiste link van het appartement ontvangt.


Tot de volgende keer!

Liefs Nadine

Post a Comment