TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Tafel styling tips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Zoals jullie weten ben ik verslaafd aan de kerst maar dit jaar is toch wel extra bijzonder want tegen die tijd ben ik hoogzwanger. Heb jij al zin in het kerstgevoel? Het huis is uiteraard nog niet in de kerstsfeer, maar dat gevoel is er wel. Stiekem kijk ik al een aantal kerstfilms, series en heb ik al wat gezellige lichtjes opgehangen. Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn moeder en tante richting de koopavond van de intratuin geweest en scoorde ik alvast de kerstitems van dit jaar! Stiekem hoop ik elk jaar op een witte kerst. Bij ons draaien de feestdagen om lekker en veel eten… Dus ik dacht laat ik alvast gaan nadenken over hoe ik de kersttafel dit jaar wil gaan stylen. Ontbijt, Brunch, Lunch, Diner. Ik houd het dit jaar natuurlijk in het roze thema. Wat ik altijd super leuk vind aan de kerstperiode zijn alle versieringen. Dus ging ik alvast aan de gang met het stylen van een leuke kersttafel.

 

In samenwerking met www.deens.nl neem ik jullie mee in mijn roze kersttafel styling thema van 2019. DEENS is inmiddels een bekende webshop onder de interieur junkies en is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan. Zij delen dezelfde voorliefde voor trendy woonaccessoires en hippe lifestyle producten. Naast het runnen van hun toffe webshop zijn deze dames ook beste vriendinnen. De basis voor hun webshop is DEENS kleurrijk wonen. Iets wat mij dus heel erg aanspreekt aangezien ik gek ben op kleur!

  

 

5 tips voor een gezellige en mooie kersttafel!

1. Ik heb de tafel gestyled met een lichtgrijs tafelkleed.

2. Door een fraai servies te gebruiken, oogt je tafel al meteen wat luxer en dit jaar gebruikte ik het geweldige nieuwe servies van HK Living die ik van de super leuke webshop www.deens.nl heb mogen ontvangen.

3. Ik vind het belangrijk dat de accessoires en het servies één kleurenthema heeft. Kies bijvoorbeeld voor goud of zilver. Ik koos voor goud want dit kleurde mooier en warmer bij dit servies. Na het kiezen van het servies en het bestek ging ik op zoek naar gouden accessoires om de tafel mee aan te kleden.

4. Droogbloemen is toch wel één van de grootste trends van dit najaar. Het staat gezellig, straalt warmte uit én niet geheel onbelangrijk… het kan niet doodgaan. Pas wel op… Zet ze niet te dicht bij de kaarsen.

5. Kaarslicht maakt dé sfeer van een tafelstyling. Wat is er nou gezelliger dan dineren met je vrienden en/of familie en de kaarsjes branden… Maak je tafel extra romantisch door kaarsjes in verschillende vormen en hoogtes neer te zetten en aan te steken.

 

Ik koos voor grote dinerborden in combinatie met de kleine borden van HKliving. De borden in een warme roze/oranje tint zijn een mooie basis voor de tafelstyling. Deze borden combineerde ik met kommetjes uit dezelfde collectie en door het servies te stapelen krijg je meer diepte en een erg speels effect op tafel.

 

 

“Kies voor unieke items, het hoeft niet allemaal perfect te matchen en dit maakt het wat speelser.”

 

 

Ik hoop dat ik je alvast wat ideeën heb kunnen geven voor jullie kersttafel styling voor dit jaar.

Liefs Nadine

Post a Comment