TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Tijd voor een frisse wind

Zoals jullie in mijn vorige blog misschien al hebben gelezen ga ik stoppen met de webshop en de verkoop van interieurproducten. Best een grote verandering en daardoor kreeg ik ook mega veel veranderdwang (zoals ze dat op Instagram zo mooi noemen) om onze woonkamer eens overhoop te gooien.

Something blue

Je ziet dat de kleur blauw de laatste tijd een groot onderdeel is van de interieurtrends en daarom heb ik gekozen om deze kleur als hoofdkleur te gaan gebruiken in de accessoires in huis. Als ik mijn interieur verander kies ik er liever voor om de accessoires te vervangen voor nieuwe kleurtjes, zodat er geen grote rigoreuze aanschaffen gedaan hoeven te worden. Toch vind ik blauw een koele kleur en vond ik dat de ruimte wat warmte nodig had. Daarom heb ik gekozen voor de combinatie donkerblauw met bordeaux rood. Deze kleuren matchen perfect en stralen samen een soort van luxe uit.

Samen met mijn moeder zijn we naar de intratuin gescheurd om een kijkje te nemen bij de nieuwste collecties. En ja hoor, daar vond ik de drie perfecte salontafeltjes, een super leuk kussentje en wat gouden accessoires.

De woonkamer was nog niet compleet want een mooi groot vloerkleed mag bij ons niet ontbreken. Niet alleen omdat het mooi staat, maar ook omdat wij in een jaren 30 woning wonen waar de kou in de winter vanuit de grond omhoog trekt. Dan is het zo lekker als je vanaf de bank wat warmte onder de voetjes hebt. Dus project vloerkleed is compleet want dit geweldige kleed heb ik bij de Karwei gescoord voor maar €149! YES!

 

Als laatste heb ik bij de H&M home collectie nog wat velvet kussenhoesjes en leuke gouden accessoires gescoord en het plaatje is compleet! Ik ben er super blij mee, de winter mag wel komen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ik wens jullie een warme inspirerende en gezellige winter.

Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Post a Comment