TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

TIJD VOOR GEZELLIGE ETENTJES

Eindelijk is het zo ver! Het heeft eventjes geduurd voordat ik de nieuwe eetstoelen binnen kreeg maar nu is het dan echt compleet. De eethoek is deze woning het middelpunt van onze woonruimte en hier brengen wij als gezin erg veel tijd door. Voor de geboorte van Lennie aten wij bijna altijd op de bank met een aflevering van First Dates maar sinds Lennie geboren is eten wij iedere dag aan de eettafel. Lennie hoort er natuurlijk helemaal bij en het is echt ideaal om de Stokke Tripp Trapp stoel in huis te hebben. Sinds Lennie goed rechtop kan zitten hebben wij de babyset in huis. Ik zei laatst tegen een zwangere vriendin: “De enige musthave voor je baby is de Stokke Tripp Trapp stoel”. In ons vorige huis hadden wij een witte stoel met de newborn set en nu hebben wij een bijpassende stoere zwarte Tripp Trapp omdat dit echt super mooi bij de nieuwe eethoek staat. Het is erg fijn om na een lange en drukke werkdag gezellig samen bij te kletsen.

 

De IMac verdween weer even naar het kantoor. Omdat we in deze woning veel meer ruimte hebben, hebben wij gekozen voor een erg grote eettafel met 6 stoelen zodat wij hier lekker lang kunnen tafelen met vrienden en familie. Dit ligt vanwege de corona natuurlijk op een laag pitje maar ik kan niet wachten om gasten te ontvangen en lekker te gaan koken! Nu dus een groot tafelblad en daarom ook voldoende de ruimte om leuke accessoires erop te plaatsen.

 

Oké genoeg gekletst, dan is het nu tijd om het eindresultaat te laten zien! Laten jullie weten wat jullie er van vinden?

 

   

 

Benieuwd naar jullie reactie! Tot de volgende keer en een fijne dag. Liefs Nadine en Lennie

Post a Comment