TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Tick, tock, say hello to my new clock!

Een grote klok is natuurlijk handig om de tijd te kunnen aflezen, maar ook een geweldig designobject voor in je woonkamer. Dit is een klok, maar dan net even anders! De Wallll klok bestaat uit duurzaam gekapt hout en wordt met de hand gemaakt in ons eigen kleine kikkerlandje.

Ik vind het leuk om te speuren naar nieuwe trends en eye-catchers voor in ons interieur en toen ik deze klok zag was ik op slag verliefd. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om een grote wandklok toe te voegen in een huiselijke sfeer. Veel mensen denken bij een grote klok al snel aan een business omgeving maar niets is minder waar. Deze wandklok van WALLLL is echt TE GAAF! Je hoeft zoals je ziet de klok niet perse op te hangen. Ik heb er bewust voor gekozen om deze klok neer te zetten op mijn nieuwe Karwei DIY plantenbak omdat hij dit hoekje helemaal af maakt. Maar jullie kennen mij inmiddels een beetje, het kan maar zo zijn dat de klok volgende week ergens anders hangt haha.

In ons huis hing een hele simpele en vooral saaie klok aan de wand maar deze nieuwe aanwinst mag echt gezien worden. Strak, modern en een prachtig design van hele mooie materialen. De klok is dankzij de gleuf aan de achterkant van de klok eenvoudig om op te hangen. Ideaal voor mij aangezien alle accessoires in ons huis vaak een nieuw styling plekje krijgen.

Een bijzonder design dat prachtig te combineren is met ieder interieur. Door het verfijnde, strakke design en haar natuurlijke materialen biedt deze klok dé uitstraling om een saaie kale muur op te laten vallen. De zwarte aluminium wijzers passen mooi in alle interieurstijlen en wat ik persoonlijk erg fijn vindt is dat de klok bijna geruisloos is. Ik kan erg slecht tegen klokken die hard tikken, daar word ik een beetje getikt van haha.

Het formaat van deze klok is ook perfect! Ik hou niet van kleine klokken, ze vallen weg op een grote wand. Ik zou zeggen, neem vooral een kijkje bij Wallll en shop snel deze prachtige klok!

​Tot de volgende keer, xoxo Nadine

Post a Comment