TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Van saai toilet tot kleurrijke oase

Vandaag is het tijd voor een DIY-blog. Dit keer gaat de blog over het pimpen van de kleinste ruimte van ons huis: oftewel het toilet. Ons toilet was een ontzettende saaie ruimte en paste niet bij de rest van ons interieur. Bij de badkamerspeciaalzaken zijn genoeg ideeën op te doen en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Echter hangt hier ook een prijskaartje aan. Dat is waarom ik op zoek ben gegaan naar een leuk idee om ons toilet zo goedkoop mogelijk te restylen.

Vroeger vond ik behang een ouderwets begrip maar daar ben ik zeker op terug gekomen de laatste paar jaar. In bijna alle ruimtes in ons huis is inmiddels één van de muren omgetoverd tot hip behangetje. Ik ben groot fan van het merk PhotoWall. PhotoWall is een Zweeds bedrijf die de leukste printjes verkopen. Zij laten voor hun bedrijf veel ontwerpers collecties ontwerpen. In samenwerking met PhotoWall ben ik op zoek gegaan naar het leukste en vrolijkste printje voor in ons toilet. Uiteindelijk kon ik niet kiezen en heb ik vriendlief de keuze laten maken. Leuk, dan krijgt hij ook nog een beetje inspraak in ons interieur hahaha.

Wat ik zelf ontzettend fijn vindt is dat zij niet alleen behang leveren maar zij leveren ook de bijbehorende producten voor het behangen. Denk hierbij aan behanglijm, een stanleymesje, een potlood, een waterpas, nadenroller etc. Kortom, een bezoekje aan de bouwmarkt was niet meer nodig en bij binnenkomst van het pakketje kon ik direct aan de slag.

Before:

After:

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Post a Comment