TOP
Image Alt

Social Media workshops

Gemiddeld checken we dagelijks meer dan 100x onze social media kanalen! 100x? Ja het is echt waar! Daarom is Social Media de plek waar merken de grootste kans hebben om met hun doelgroep in contact te komen! Om jou een zetje in de social media wereld te geven heb ik een aantal trainingen opgezet.

Ben jij een ondernemer en wil je graag meer opvallen in de social media wereld? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat het beste werkt? Dan is mijn social media workshop echt iets voor jou. Het uitbesteden van je Social Media is vaak erg prijzig en zeg nou eerlijk… Het is veel leuker om zelf te doen, je moet alleen even weten waar je moet beginnen en wat belangrijk is. Tijdens deze workshop vertel ik je stap voor stap wat belangrijk is om te weten om je Social Media tot een hoger niveau te tillen. Je hoeft het wiel echt niet opnieuw uit te vinden! Ik help je door een social media training te geven die helemaal op jouw brand is afgestemd. Ik deel graag mijn kennis met jou, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en meer uit je social media kanalen haalt.

 

“ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS SOCIAL MEDIA EINDELIJK IETS OP GAAT LEVEREN VOOR JE MERK OF BEDRIJF?”

 

Wil je graag meer leren dan in de onderstaande workshop wordt aangeboden? Neem contact met mij op en dan kijken wij samen naar je wensen en zorg ik er samen met jou voor dat er een cursus op maat wordt gemaakt!