TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Beekse Bergen met onze nieuwe Thule aanwinst!

Wat hebben wij genoten van ons midweekje bij safaripark de Beekse Bergen. Ik was er nog nooit geweest en we hadden een prachtige Safari lodge die uitkijkt op de Afrikaanse savanne. Deze vakantie was de perfecte kans om onze gloednieuwe Thule Spring kinderwagen te gaan uitproberen en man wat zijn we enthousiast. De kinderwagen heeft een prachtig design, is erg licht en met één hand in te klappen tot een compact model. Er zijn talloze accessoires beschikbaar en wij kozen voor de buggy tas zodat we de buggy makkelijk konden vervoeren. Daarnaast kozen wij voor een regenhoes en een Seat liner (een zacht rug kussen).

 

Al een poosje waren wij op zoek naar een buggy voor lange mensen… want tsja, Klaas met 1,94 m en ik met mijn 1,80 cm hebben echt een fatsoenlijke buggy nodig zodat wij geen last krijgen van onze onderrug. De hoogte is verstelbaar en zorgt voor een perfecte pasvorm. De Thule Spring buggy is een driewieler en heeft mijn haar zwenkende voorwiel een hele soepele draaicirkel en is met één hand te besturen. Wij hadden een perfecte week uitgekozen… de hele week rond de 26 graden en een stralende zon. Daarom kwam het extra goed van pas dat de zonnekap van de buggy ventilatie gaten en een kijkvenster heeft. Ook zit er een UPF 50+  UV-bescherming in. Wij kozen uiteraard voor een roze kap (Misty Rose) want ja… Lennie is een meisje en ik ben gek op roze hahaha. Van tevoren dacht ik dat een buggy niet nodig is als je een goede kinderwagen hebt maar dit is iets waar ik absoluut op terug ben gekomen. Die lompe grote kinderwagen zit soms echt in de weg en de Thule spring is echt een schot in de roos! Wij hebben er inmiddels al aardig wat kilometers mee gelopen en het is echt een feestje. Of we nu een rondje door het park, het bos of ons standaard wandelrondje door de wijk maken: de Thule Spring scoort bij mij op stabiliteit, vering en wendbaarheid echt geweldig.

 


Mocht Lennie een dutje willen doen is het mogelijk om de buggy in een ligstand te zetten en de kap helemaal te verlengen zodat ze niks kan zien. De lekvrije banden zorgen voor een super soepele rit op ruwere terreinen en de vijfpuntsgordel zorgt voor een veilige rit. De buggy is op alle fronten uitgetest en helemaal goedgekeurd.

 

Het is een buggy die echt makkelijk rijdt. Sowieso is een buggy met drie wielen veel stabieler en beter op verschillende ondergronden. Een driewieler buggy is vaak erg sportief maar deze is qua design zo ontzettend gaaf… het oog wil ook wat, nietwaar?

Zoals jullie kunnen zien is dit in mijn ogen echt de perfecte buggy voor kleine EN lange mensen want hij is in hoogte verstelbaar en hij is ook nog eens prachtig om te zien. Door ons dus 100% goedgekeurd en dagelijks in gebruik. We hebben zelfs de kinderwagen op zolder verstopt want met zo’n fijne buggy hebben we de kinderwagen echt niet meer nodig. In deze video zie je meer informatie.

 

Wil je alle informatie over de Thule Spring nog eens nalezen? Op de website van Thule staat alle informatie en zijn ook leuke video’s te bekijken. De buggy kost €399,95 en is daarmee in mijn ogen echt de perfecte investering! Heb je nog vragen? Stel ze hieronder in een comment! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er iets aan gehad hebben en tot de volgende keer!

Xoxo Nadine

Post a Comment