TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Joone luiers, een verademing!

Voor de komst van Lennie had ik geen idee dat er zó veel luiers versleten zouden worden. Er zijn zo veel verschillende luier merken. Wij zijn een jaar lang op zoek geweest naar de perfecte luiers. Luiers die lekker zitten, een tof printje heeft, en vooral die de nachten van 13/14 uur door kunnen zonder te lekken. Nooit eerder was ik zo enthousiast over luiers als ik nu ben. Ik heb namelijk de perfecte luier gevonden. Het Franse merk Joone Paris heeft alles wat ik zocht! Deze luiers zijn qua looks echt GE-WEL-DIG en niet geheel onbelangrijk… ze zijn gezond voor je kindje!

 

Voor mij is het heel belangrijk dat een luier niet lekt en deze luiers gaan zelfs met nachten van 13/14 door zonder te lekken. De randen van de luiers sluiten goed aan en zitten lekker (tenminste dat denk ik, haha). Ik heb ze uiteraard niet zelf uitgeprobeerd haha. De luiers zijn huid vriendelijk, er zijn geen giftige of schadelijke stoffen aan toegevoegd en zijn extreem zacht. Daarnaast zijn de printjes gedrukt met inkt op waterbasis.

 

Bij sommige merken trek ik in alle vluchtigheid wel eens een sluiting kapot maar dit is bij de Joone luiers nog nooit gebeurd!

 

Maar wat ik het allerleukste aan de luiers vindt? De PRINTJES natuurlijk! Dit merk speelt echt in op de laatste trends en daar ben ik uiteraard erg gevoelig voor. Joone Paris heeft seizoensgebonden printjes en die zijn limited edition. Dus er zijn regelmatig weer andere toffe printjes te shoppen. Super leuk!

 

Op de website van Joone Paris staat een toxicologisch rapport van de luiers wat je kunt inzien. Zo kun je precies herleiden wat er in de luiers van Joone Paris zit!

 

Wat ik heel erg fijn vindt is dat Joone Paris met abonnementen werkt en je dus maandelijks een luierbox ontvangt. Hoe dit werkt? Dit is heel erg simpel! Je maakt een account aan, je kiest maandelijks je favoriete printjes, de huidige maat van je kindje en je kunt nog andere verzorgingsproducten toevoegen. Ben je klaar? Dan kies je zelf waar én wanneer je de box wil ontvangen en genieten maar! Nooit meer zonder luiers! Daarnaast kun je je abonnement kosten loos wijzigen of stopzetten. Vind ik ook altijd een prettig idee!

Post a Comment