TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Social Tea Part 2

Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver! Onze tweede Social Tea Twente maar deze keer niet in Twente! Sanne en ik hebben bewust gekozen voor Zwolle zodat het nu ook voor veel andere mensen makkelijker bereikbaar zou zijn. En dat hadden wij goed ingeschat want een groot deel van de groep van er de eerste keer niet bij! Wat heb ik weer veel leuke, lieve en vooral gezellige dames leren kennen. Natuurlijk bleef mijn camera niet thuis en heb ik weer wat foto’s geschoten!

De locatie van deze Social Tea was Brownies en Downies… de naam zegt het al! Het is een super leuke keten die al in veel plaatsen in Nederland te vinden is.

Brownies en Downies staat voor Puur, puur op het gebied van de medewerkers met een beperking en puur van pure ingrediënten. Het was een feestje om hier onze Social Tea part 2 te morgen hosten! Brownies en Downies hebben alles uit de kast gehaald om onze middag een top middag te maken. We kregen een amuse om de middag mee te starten en daarna een drie gangen lunch menu en wat was het heerlijk!


Waarom Brownies en Downies? Nou dat zit zo… Wij hebben beide een connectie met deze doelgroep, mijn broer is verstandelijk gehandicapt en Sanne werkt in de gehandicaptenzorg! Wij zijn van plan om deze Social Tea een aantal keer per jaar te organiseren en we houden jullie op de hoogte via Instagram! Je kunt ook @socialteatwente gaan volgen op IG. 

Na afloop zijn wij op afspraak nog bij twee hele leuke interieur winkels geweest waar ook nog een leuke verrassing op de dames lag te wachten. Bij Loft kregen wij allemaal een hele mooie kussenhoes.

     

Na afloop van de Social Tea kreeg iedereen nog een hele toffe gesponsorde goodiebag mee naar huis.

Tot de volgende keer! Liefs Nadine

Post a Comment