TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

THULE IS A WAY OF LIFE

Eerder dit jaar maakten wij kennis met het merk Thule and ever since zijn wij groot fan! Ik schreef deze zomer al een blog over de Thule Spring buggy maar deze keer neem ik jullie mee met onze nieuwe Thule Urban Glide 2 kinderwagen. Jullie vragen je vast af waarom deze Urban Glide 2 kinderwagen dan zo anders is dan de Thule Spring buggy… Nou dat ga ik jullie nu vertellen! Het aanbod in kinderwagens is enorm. Daar kom je pas achter zodra je in verwachting bent. Er zijn zo veel merken, types, kleuren en prijzen.Er zijn een heleboel voordelen aan deze geweldige kinderwagen en is echt gemaakt voor actieve gezinnen die er graag op uit gaan.

Deze kinderwagen is geschikt voor alle terreinen, het bos, het strand, een kiezelsteen straat… Met deze Urban Glide maakt het niks uit! Met een normale kinderwagen of buggy is een strandwandeling een hele uitdaging maar dat geldt dus niet voor deze. Deze kinderwagen is met de reiswieg te gebruiken vanaf de geboorte van je kleintje. Wat ook gaaf is dat de bekleding van het stoeltje en de kap losgeklikt kunnen worden voor een strakker design en de kinderwagen is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Ik koos voor de black on black versie.

Zoals jullie misschien wel weten houden Klaas en ik beide erg van hardlopen en met deze buggy kun je dus lekker met je kleintje gaan sporten. Wij zijn allebei erg lang en that’s one of the reasons i love Thule so much, want deze kinderwagen is perfect voor lange mensen. Ik hoor jullie al denken, maar hoe ga je dan fijn hardlopen met een kinderwagen? Zit het onderstel dan niet in de weg? NEE! Dat is dus het mooie aan dit ontwerp… er is rekening mee gehouden waardoor het onderstel verder van je looppassen af staat.Net als vele andere kinderwagens is deze wagen met één hand in te klappen en erg licht.

De kinderwagen van Thule vind ik perfect en een aanrader voor alle sportieve ouders. De kinderwagen heeft een verstelbare ergonomische stuurstang, een verstelbare zonneklep, het zitje kun je verstellen en dit is ideaal voor slaapjes, het voorwiel kan je vast zetten maar ook als zwenkwiel gebruiken en last but not least, de wagen heeft een een voetrem. Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten om samen met Lennie nog veel hardloop tripjes te gaan maken.

Wil je alle informatie over de Thule Urban Glide 2 nog eens rustig nalezen? Op de website van Thule vind je alle informatie en kun je nog meer foto’s en video’s bekijken!

Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

 

Post a Comment