TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

BEFORE AND AFTER HOMETOUR

Wij wonen nu 3 maanden in ons nieuwe stulpje en er is hard gewerkt om er een prachtig plekje van te maken. Daarom is het tijd voor een before and after hometour. Op 31 juli 2020 kregen wij de sleutel van onze nieuwe jaren 30 woning in Enschede. Zoals bij iedereen hadden we af en toe wat kleine tegenslagen maar alles is meer dan goedgekomen en de benedenverdieping is nu helemaal klaar. Wij kunnen ontzettend genieten van ons nieuwe huis en kunnen niet wachten tot het voorjaar wordt zodat we ook kunnen gaan genieten van de ruime tuin. Zoals jullie gaan zien zijn er geen grote verbouwingen geweest maar wel heel erg veel kleine aanpassingen waardoor ons huis een nieuwe look heeft gekregen.

 

 

Before zithoek:

After zithoek:

After eethoek:

 

Before keuken:


After keuken:

 

Before kastenwand:

 

After kastenwand:

 

Het voordeel van onze nieuwe woning was dat de basis goed was. Toen ik voor het eerst binnenkwam werd ik per direct verliefd op al het licht en deze geweldige visgraat vloer. Ik heb altijd gedroomd van een open keuken en een kookeiland. Hoewel ik de kastjes niet geweldig vond stond de basis van mijn droomkeuken er al en hoefde er niet veel te gebeuren. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om de frontjes van het kookeiland te laten vervangen voor wit. De keuken heeft daardoor een strakke en moderne look gekregen zonder grootse of hele dure veranderingen.

 

Wat vinden jullie van de before and after blog? Let me know in een comment below:). Liefs Nadine en tot de volgende keer!

Post a Comment