TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Black & Gold kersttafel

Bij mij in de familie draait de kerst om eten, eten en nog meer lekker eten en daarom is een mooi gedekte kersttafel een must. In deze blog laat ik jullie zien hoe je met twee basiskleuren een prachtig gedekte kersttafel kunt creëren. Door het kiezen van twee basiskleuren zorg je er voor dat de tafel rust blijft uitstralen en in dit geval ook luxe. I love gold en daarom mocht deze kleur niet ontbreken en goud is dit jaar niet weg te denken als kerstkleur!


Probeer zoveel mogelijk spulletjes in dezelfde stijl te gebruiken. Deze consistentie zorgt ook voor meer rust op de kersttafel. Ik heb gekozen voor een zwart onderbord met daarop een wit bord met gouden details. Dit is speels maar valt toch onder het rustige kleurenpalet. Deze mooie borden zijn van de H&M Home collectie en de accessoires heb ik bij de Big Bazar, House Doctor, Bloomingville en de Hema gescoord!

Dit tafelrrek heb ik vorig voorjaar bij de Intratuin tuinafdeling gekocht. Ik had van te voren een plaatje in mijn hoofd om de papieren kerststerren op te hangen maar nog geen idee hoe. Een dag later keek ik de tuin in en ging het lampje branden. PERFECT! Dus ik heb het rek naar binnen gehaald, sterren opgehangen en toen kon het aankleden van de tafel beginnen.

Less is more! Ik ben gek op kerstaccessoires maar mijn huis wordt elk jaar te vol en dat zorgt voor onrust. Dit jaar zorg ik er dus voor om eerst een heleboel accessoires weg te ruimen en daarna de kerstaccessoires tevoorschijn te halen.

Een tafel zonder eten ziet er vaak nog wat kaal uit, plaats daarom een aantal kerstballen in een glazen pot of bak, koop een mini kerstboompje of een andere winterse plant en plaats deze in een mooie pot op tafel en doe de kaarsjes vast aan!

Deze setting is ook perfect voor oudjaarsavond! Wil je toch meer kerst? Kies er dan voor om wat dennetakjes in het midden van de tafel te leggen of hang deze aan het rek. Wat vinden jullie van deze setting? Xoxo Nadine

Post a Comment