TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Een statement aan de muur met Modulari

We wonen inmiddels alweer ruim 8 maanden in onze nieuwe woning en wat zijn we blij. Toch ontbreekt er een essentieel onderdeel en dat is een persoonlijke touch.

Samen met het leuke merk Modulari ging ik de uitdaging aan en veranderde ik onze saaie kale muur tot een eyecatcher van de woonkamer.

Nu de lente is aangebroken begint alles te kriebelen en pak ik het ene na het andere project in huis op. Corona helpt uiteraard ook niet mee en ik denk dat jullie het allemaal wel herkennen dat je het daarom in huis wat gezelliger wil maken.

Kennen jullie het merk Modulari al? Je bestelt modulaire wandelementen die erg simpel op te hangen zijn, “een kind kan de was doen”! Je hebt ontzettend veel keuze uit verschillende vormen zoals bijvoorbeeld circle en square maar ik koos voor de hexagon. Je kunt eigen foto’s uploaden, je kunt kleuren kiezen en Modulari heeft zelf allemaal leuke ontwerpen beschikbaar, denk bijvoorbeeld ook aan quotes. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt hier heerlijk in verdwalen. Modulari heeft een super gemakkelijk online programma waar je je eigen design kunt maken. Je kiest je favoriete vorm, de maat en aantallen en daarna kun je aan de slag met je ontwerp. Je kunt precies zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Voor mij was het belangrijk om het huis persoonlijker te maken dus ik koos voor foto’s van Lennie en ons gezin. Om wat meer speelsheid te creëren heb ik twee hexagons in een effen kleur uitgekozen. Weet je wat het leuke is? Je kunt je modulari altijd uitbreiden of wisselen want je kunt op een later tijdstip altijd een aantal foto’s extra laten afdrukken. Ik heb gekozen voor foto’s die in dezelfde kleurtinten zijn zodat het, ondanks de verschillende foto’s, rustig oogt en prettig is om naar te kijken. Wij zijn in de afgelopen jaren veel door mijn vader gefotografeerd en daarom had ik gelukkig keuze genoeg.

Afgelopen vrijdag was het zo ver en kwam het pakketje binnen. Ik kon niet wachten met het ophangen en ging die middag direct aan de slag. Het ophangen is super eenvoudig met een magnetisch systeem. Alles staat stap voor stap beschreven en binnen een mum van tijd ben je klaar.

En dan nu is het tijd voor het eindresultaat… tromgeroffel…

Wat vinden jullie van onze Modulari? Ben jij ook zo enthousiast over het merk Modulari? Neem dan snel een kijkje en ga lekker zelf aan de slag.

Xoxo Nadine en tot de volgende keer!

Post a Comment