TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Happy new garden!

Met het mooie weer van de afgelopen maanden kon ik niet wachten tot wij de sleutel van onze nieuwe woning kregen zodat wij lekker veel in de tuin konden gaan genieten. Je raadt het al… Tijdens het verhuizen en het klussen was het 36 graden en hadden wij geen tijd om te genieten van onze nieuwe tuin… En nu, nu wij er tijd voor hebben is het een beetje te fris om in de zon te liggen. Maar tot mijn verbazing keek ik zojuist op buienradar en zag ik dat het aankomend weekend prachtig weer wordt om lekker van de tuin te genieten. 

 

Man man man wat ben ik blij met onze nieuwe tuin en tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen! We kregen onze tuinset vlak voordat wij gingen verhuizen maar ik moet zeggen dat de tuinset hier toch nét iets beter tot zijn recht komt hahaha. Want tsja, niets is minder waar… ons vorige stadstuintje in ingeruild voor een mega stadstuin. Één van de grootste tuinen in de wijk kan ik denk ik wel zeggen.

 

Ik koos voor een tuintafel en daar zocht ik aparte tuinstoelen bij. Ik ben niet zo van de setjes en ging op zoek naar een toffe hippe combinatie. Ik kwam toen uit bij deze Bellagio Fidenza Dining tuintafel en de Manifesto Rivola tuinstoelen. LOVE IT!

 

 

Het lijkt mij daarom leuk om jullie een kijkje in onze nieuwe tuin te geven en nu we tijdens de corona allemaal veel in en rondom huis blijven en het nazomer seizoen volop is begonnen zoeken we onze tuin vaker op. Volgens mij zijn de Nederlandse tuinmannen nog nooit zo druk geweest want veel mensen stoppen hun vakantiegeld nu in het opknappen van hun tuin. Wij hadden na de verhuizing uiteraard geen mega budget dus gebruikten onze oude loungeset en accessoires en ik hing wat leuke spiegels op aan de stenen buitenmuur. Wat een paar accessoires al wel niet kunnen doen, vinden jullie niet?

 

Klaas baalde volgens mij al een beetje want hij kreeg van mij de opdracht om het gras te maaien… Ik kan natuurlijk geen foto’s plaatsen met een verwilderd graslaantje. Het gras is niet altijd groener bij de buren!

 

 

Hopelijk heb ik je geinspireerd, en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Liefs Nadine

Post a Comment