TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Inspiratie voor onze nieuwe woning

Het is eventjes geleden want door alle hectiek van het krijgen van een baby, het wennen aan totaal ander leven, het herstellen van een hele heftige bevalling en het kopen en verkopen van onze eigen woning had ik in mijn hoofd even geen ruimte voor het schrijven van blogs. But now i’m back! Ja, ja je leest het goed… WIJ GAAN VERHUIZEN. Na 7 jaar erg fijn in ons prachtige huis gewoond te hebben is het tijd voor de volgende stap. Een grote mensen huis haha. Ik woonde al in ons huidige huis voordat ik Klaas leerde kennen en het werd tijd dat wij samen ergens iets moois gingen opbouwen. Zoals jullie weten is ons huidige huis erg vrouwelijk ingericht en is er voor Klaas weinig ruimte geweest voor input. Onze nieuwe woning is het echt van ons samen, we kiezen samen de nieuwe meubels uit en doen alles samen. Voor mij best wel eventjes wennen aangezien ik het liefst alles bepaal omtrent het interieur. In deze blog neem ik jullie mee in de inspiratie voor onze nieuwe woning.

 

Op instagram maakte ik een paar weken geleden al bekend dat wij gaan verhuizen en ik krijg al erg veel vragen over of ik het hele proces van de nieuwe woning alsjeblieft wil gaan delen. Dus bij deze start ik met onze moodboards voor de eethoek, zithoek en de babykamer!

 

Voor de eethoek gaan wij voor een stoere look and feel. Klaas is gek op staal en stoere materialen. Wat wij uiteindelijk hebben gekozen houden wij natuurlijk nog geheim en zien jullie over een poosje in een nieuwe blog en IGTV, maar deze plaatjes mochten niet op ons moodboard ontbreken.

 

Voor de zithoek zijn wij op zoek naar een echte eye-catcher. De bank mag opvallen! Dit is onze inspiratie voor de nieuwe zithoek en zoals jullie kunnen zien mag de bank wel een leuk kleurtje hebben.

Foto van de topper: @entermyattic

 

Wat ik uiteraard helemaal geweldig vind is dat ik in de nieuwe woning ook de kinderkamer opnieuw mag gaan inrichten, wat een straf hihi. Uiteraard mag deze inspo dus niet ontbreken in de blog.

 

Zijn jullie al nieuwsgierig naar onze nieuwe woning? Hieronder een kleine sneek peak van de woning en tuin! LOVE IT:). Benieuwd wat jullie van de woning vinden…

Uiteraard komt er snel weer een blog met de nieuwe ontwikkelingen rondom het huis. Laat je even weten wat je van het huis vindt? Tot snel, xoxo Nadine

Comments (2)

  • Annemiek

    Mooie vloer zit er al in jullie nieuwe huis (althans op de foto ziet hij er nog goed uit) en die tuin 😍 heerlijk zeg zo’n diepe tuin! Ben benieuwd wat jullie er van maken, wij vonden dat het leukste aan (in ons geval) verbouwen, dat je weer opnieuw kan inrichten!

    reply

Post a Comment