TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Onze nieuwe woonkamer is afgestyled

Daar issie dan! De woonkamer is helemaal af en wat ben ik er blij mee. Het is voor mij altijd een vraagteken hoe mijn ideeën uiteindelijk zullen uitpakken maar deze kamer heb ik met veel voorbereiding bij elkaar gezocht. Ik heb een voordat wij de sleutel kregen een uitgebreid moodboard en een kamerindeling gemaakt. Ik wist precies hoe het moest worden! Kleurrijk, strak en vrolijk!

 

Zoals jullie weten ben ik GEK op kleur, dus ook deze ruimte moest een kleurrijk geheel worden. Dit is de eerste woning die ik samen met een partner heb gekocht en dat hield in dat ik moest gaan overleggen over wat wel en niet in het huis zou komen. Ik wacht nog op een nieuw vloerkleed die de kamer helemaal af zal maken maar voor de rest is alles af. Het is een warm en knus huis en dat is nou precies wat ik voor onze kleine meid wil creëren, een warm thuis!

 

Ik vind het super leuk om mijn interieur af en toe aan te passen door bijvoorbeeld andere posters op te hangen. Onlangs heb ik een aantal posters van Poster Store bij elkaar gezocht en in de woonkamer opgehangen. Ja je leest het goed, ik heb zelf gaten in de muren geboord en de lijsten opgehangen. Voor het eerst had ik niet mijn vader of vriend nodig om wat op te hangen hahaha. Bij Poster Store zijn ze gek op Scandinavisch interieur en design en ze hebben een hele ruime keuze aanposters, lijsten en andere ophangaccessoires zoals hangers, klemmen en houders. Er was dus ook meer dan genoeg keuze in mijn gekozen kleurrijke woonkamer thema!

 

Genoeg gekletst, dan is het nu tijd voor de foto’s van de woonkamer en ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden?!

Zien jullie de grote blauwe poster? Dit is echt mijn favoriet! Je shopt de poster hier!

Ik heb nog iets heel erg leuks voor jullie! Met de kortingscode: xcuseme35 krijgen jullie 35% korting op alle posters (exclusief selection). De code is geldig tot en met 21 november 2020.

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en heel veel shopplezier bij Poster Store! Tot de volgende keer! Xoxo Nadine

Post a Comment