TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Van babykamer naar dreumeskamer

Het is weer die tijd van het jaar… De tijd dat de welbekende veranderdwang bij mij toeslaat. Dit keer zijn er een heleboel ruimtes in ons huis waar ik mee aan de slag wil gaan maar ik ben begonnen in de kamer van Lennie. Ik denk dat ik niet de enige ben die in een corona dip zit. Ik heb de afgelopen maanden totaal geen inspiratie gehad voor het schrijven van nieuwe blogs of het maken van leuke content. Sorry! Maar met alle leuke nieuwe plannen die ik heb krijg ik ook weer genoeg energie en zin om nieuwe blogs te schrijven. Ik trap deze nieuwe spirit af met Lennie’s kamertje.

Ik vond het allemaal iets te roze en er moest voor mijn gevoel meer kleur te zien zijn. Een vrolijke, kleurrijke dieren kinderkamer… Dat wilde ik graag voor Lennie’s kamer in ons niet meer zo nieuwe huis. Het was tijd voor een mini make-over. Ik koos voor een speels effect op de muur. Twee kleurvlakken in de kleuren die wij beneden ook hebben. Lila en geel it is! Het flamingo behang moest natuurlijk blijven want zeg nou zelf, dat printje is nog steeds super leuk en vrolijk! Het bedje is naar de overkant verhuisd en aan de andere kant is plaats gemaakt voor een speelhoekje.

Ik ben vaak boven aan het klungelen met de was, opruimen of even ontspannen. Ik vond het daarom belangrijk dat Lennie’s kamer niet meer alleen als slaapkamer functioneerde maar ook als ruimte waar ze lekker kan spelen als mama aan het opruimen is. Als je kleintje nog een kleine baby is wordt er natuurlijk nog niet veel gespeeld en vooral erg veel geslapen. Lennie speelt nu de hele dag en kan zichzelf erg goed vermaken dus ik merkte dat het hoog tijd was om de slaapkamer om te toveren naar een slaap/speelkamer.

Ik voel mij inmiddels een echte klusjesvrouw want ik heb zelf, ja je leest het goed, ZELF de kapstok, lijstjes en andere dingen opgehangen. Men noemt mij tegenwoordig ook wel handige Harry haha.

Zijn jullie klaar voor het eindresultaat?

Bij de H&M home collectie shopte ik het super leuke regenboog kussen, de kleine kinder kapstok, het regenboog vloerkleed en de geel met witte bak.

De bovenste twee posters zijn van Junique en de onderste is van Mr Starsky. De dierenkoppen zijn van de Intratuin en de Flamingo kocht ik bij de Sissy boy. De spiegel die aan de kapstok hangt is van de Hema en de zitzak stoel kreeg Lennie cadeau van Oma Bonnie.

 

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Let me know in a comment below!

 

Tot snel, liefs Nadine!

Comments (9)

 • Romana

  Heel mooi! Mag ik vragen welke basis kleur je hebt gebruikt op de muur?

  reply
 • Pamela Scheggetman-Galicia

  Wel mooi… ik hou van kleur … maar … voor min het is een beetje te druk 🙈 sorry. Maar is eigen smak 😘

  reply
 • Pamela Scheggetman-Galicia

  Wel mooi ….ik hou van kleur ….. maar voor mij een beetje te druk… 🙊maar dat is mijn eigen smak

  reply
 • Sharonne

  Wat een gave kamer! Jij durft echt zo met kleur en het ziet er ook altijd super uit😍

  reply
 • Angelique Bouwmeester

  Super gaaf!

  reply
 • Kim

  Super mooi geworden!!

  reply
 • Adrie Euvelman

  Supermooi….🤩

  reply
 • Jo

  Echt heel erg leuk!!

  reply
 • Miriam

  Super leuk geworden!!! Ik houd wel van een beetje kleur, dus word helemaal blij van die vrolijke felle kleurtjes! Succes met de rest van het huis!

  reply

Post a Comment