TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Een grote verandering!

Zoals jullie misschien al op social media hebben gelezen heb ik een groot nieuwtje. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te gaan stoppen de webshop. Ik heb 5 jaar lang heel veel tijd en plezier in mijn webshop gestoken, een prachtige groei meegemaakt, maar je weet wat ze zeggen toch? Stoppen op je hoogtepunt haha.

Ik ben gegroeid als mens, ik heb door de jaren heen erg veel geleerd en ontdekt waar ik echt blij van word. Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging en dat is voor mij werken in de fotografie wereld (www.nadinemulder.com). Ik vind fotograferen het leukste wat er is en wat is er nou leuker dan gezinnen, newborn baby’s, bruiloften en nog veel meer vast te mogen leggen.

Daarnaast ben ik samen met mijn beste vriendin een tijdje geleden een bedrijf gestart in de: Wedding en Event planning business genaamd Vier Met Liefde Weddings & Events (www.viermetliefde.nl). Hierbij doen wij alles op het gebied van bruiloften, denk hierbij aan: styling, organisatie, huwelijksaanzoek, huwelijksreis, het ontwerpen van trouwkaarten op maat, het trouwen van mensen en zo veel meer!

Natuurlijk blijft Xcuse Me bestaan, want mijn passie voor styling en interieur gaat nooit weg! Ik blijf interieur inspiratie delen en ik ga bij Xcuse Me meer de focus leggen op het schrijven van blogs en vooralsnog niet meer op de verkoop van producten.

Daarnaast ben ik grafisch vormgever en wordt Xcuse Me dus een all-round bedrijf waar je met al je ontwerpklussen bij terecht kunt. Dit kan van alles zijn: van een logo, een website, marketing, productontwerpen, interieuradviseur en nog veel meer. Bedankt voor het lezen van mijn berichtje en blijf mij vooral volgen want er wellicht komt er in de toekomst wel iets anders voorbij. Jullie zijn toppers en neem vooral een kijkje naar alles wat er in de sale te vinden is!

Liefs Nadine

Post a Comment