TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Christmas in Budapest!

In de maand December maken wij met het gezin altijd een tripje naar een gezellige en sfeervolle stad. Deze traditie bracht ons dit jaar in Boedapest. In Boedapest verbleven wij in een prachtig, ruim en betaalbaar Airbnb appartement in Pest. Zoals veel van jullie wel zullen weten zijn Boeda en Pest samengevoegd tot de stad Budapest. De grote rivier Donau stroomt tussen deze twee steden.

Ik ben een groot Airbnb fan en bij bijna alle vakanties en stedentripjes zoek ik een passend verblijf. Budapest is een hele gezellige en vooral mooie en historische stad. De eerste paar dagen hebben wij veel gewandeld om zo veel mogelijk van de stad te kunnen zien. Ook hebben wij (ook volgens traditie) een Nederlandstalige gids gevraagd om ons een rondleiding door de stad te geven. Zo kom je toch net iets meer te weten over alle historische verhalen. De temperatuur was erg laag… daarmee bedoel ik eigenlijk te zeggen ergens ONDER de 0 haha. Het was een prachtige stedentrip vol met heel veel glühweintjes, warme chocolademelk, heerlijke dinertjes, erg veel bezoekjes aan de gezellige kerstmarktjes, warm thermo ondergoed en hele warme jassen.

Onze AirBnb host heeft ervoor gezorgd dat onze taxichauffeur bij aankomst op het vliegveld al stond te wachten zodat wij erg snel in het centrum van Budapest aan kwamen. Wij werden bij aankomst ontvangen door de moeder van onze host. Zij heeft ons alles uitgelegd en het was een warm welkom in deze prachtige stad.

 

 

De eigenaar van het appartement heeft goed zijn best gedaan om de oude details van het appartement in oude staat te laten. Onze slaapkamer had een prachtige erker en de deurkrukken moest ik fotograferen! Wat een eyecatchers!

Het appartement is ingericht met een hele ruime hal, drie ruime slaapkamers, een grote woonkamer en een erg mooie, gloednieuwe en moderne keuken. Het appartement biedt ruimte voor 6 personen dus mocht je geïnteresseerd zijn in een prachtig, centraal en betaalbaar appartement, stuur mij dan gerust een mailtje. Dan zorg ik dat je de juiste link van het appartement ontvangt.

Zoals jullie weten ben ik zelf fotograaf en kan ik tijdens deze tripjes altijd helemaal losgaan met de prachtige architectuur! Bij deze nog een paar vakantie kiekjes van deze prachtige stad!

Tot de volgende keer! Liefs Nadine

Post a Comment