TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Mijn 3 grootste tuindromen!

Nog maar 6 nachtjes slapen en dan krijgen wij eindelijk de sleutel van onze nieuwe woning. Het leek een eeuwigheid te duren (3 maandjes maar hoor haha) maar ik kijk er zo naar uit! Door alle drukte van het inpakken van dozen, een zieke dochter en veel slapeloze nachten is het schrijven van een nieuwe blog er een beetje bij in geschoten maar in deze blog neem ik jullie mee in mijn ideeën voor de tuin. Lang leve Pinterest! Uiteraard heb ik een bord aangemaakt op pinterest en ben ik lekker aan het pinnen. De basis van de nieuwe tuin is al super mooi maar dromen mag altijd toch?

 

Nummero 1

Eén van mijn grootste dromen voor de tuin is toch wel een mooie overkapping. Ik vind dat altijd zo gezellig staan en je kunt er zelfs in het voorjaar, najaar en lange zomeravonden in vertoeven. Hieronder vinden jullie wat inspiratie van de stijl die ik GE-WEL-DIG vind. Ik vind het erg mooi als de binnenkant van de overkapping wit is gemaakt, dit oogt licht, Scandinavisch en knus.

Wat ik ook erg mooi vind is een haard in de overkapping! Dit houdt je lekker warm in de wintermaanden. Ook staat er een groot vat van Salentijn, wat toevallig mijn lievelingswijn is hahaha. Dus deze moest wel bij mijn inspiratie.

De lieve Huize Dop heeft echt een heerlijke tuin en is ook een geweldige vrouw vol inspiratie om te volgen!

 

Hoe gaaf is deze hoek! If only i had all the money in the world! Over een paar jaar gaan wij de hele tuin aanpakken en tot die tijd droom ik van dit soort knusse en moderne hoekjes. Het plan is wel om volgend jaar de overkapping te gaan bouwen, maar wij willen zo veel dingen, dit is vast erg herkenbaar haha!

 

 

Zoals jullie weten ben ik gek op groen maar ik heb alles behalve groene vingers haha. Dit soort grote potten met mooie planten is dus de ideale oplossing voor onze tuin. Ik vind dit sfeertje echt zo gezellig, het geeft mij het gevoel alsof ik op een terrasje in Ibiza zit. Het ideale zomergevoel dus… Een mooi doel voor onze nieuwe tuin!

 

Nummero 2

Daarnaast ben ik gek op vlonders. De combinatie van hout, gras, veel groen, grint en stoere grote tegels is echt perfect! Wil je je tuin een mooie natuurlijke uitstraling geven? Dan zijn vlonders echt een top idee. Er zijn hiervoor talloze mooie mogelijkheden en ik ga je hieronder inspireren mijn mijn favo plaatjes.

 

 

Nummero 3

En dan last but not least! Wat echt niet mag gaan ontbreken als wij de tuin gaan aanpakken is een buitendouche.

 

 

Dat was het dan alweer! Zodra wij over zijn in onze nieuwe woning heb ik weer genoeg inspiratie om over te bloggen want dan kan ik de resultaten van de nieuwe woning laten zien. Wat is jullie grootste tuinwens? Xoxo Nadine

 

Post a Comment