TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

KABRITA BABYVOEDING OP BASIS VAN GEITENMELK

Zoals jullie misschien wel weten of in mijn eerdere blog hebt gelezen heb ik begin januari een erg heftige bevalling gehad. Gelukkig is onze dochter een groot cadeau en heb ik inmiddels de bevalling een mooi plekje kunnen geven, wat zeg ik? Ik sta zelfs open voor een eventueel tweede kindje in de toekomst… Nee, niet nu al haha!

 

Eigenlijk ging de bevalling zelf hartstikke goed, echter ging het na de bevalling niet zo goed en ben ik veel bloed verloren en met spoed afgevoerd naar het OK. Gelukkig, want anders had ik deze blog ook niet kunnen schrijven, gaat alles inmiddels ontzettend goed en voel ik mij weer helemaal de oude! Op een paar overtollige kilo’s en een conditie die nog niet helemaal op pijl is voel ik mij top fit.

 

Een grote keerzijde van deze bevalling was toch wel dat de borstvoeding niet op gang kwam en ik daar ook echt totaal geen energie voor had. Mijn lichaam was letterlijk OP en moest erg hard werken om te herstellen van het bloedverlies. Ik vond het vreselijk dat ik mijn kindje niet kon geven wat ze in mijn ogen verdiende maar toen kwam ik het geweldige merk Kabrita tegen. Soms heb ik dat… Dan kom ik producten tegen waar ik mega enthousiast van word en daarom wil ik jullie hier erg graag meer over vertellen. Mijn nieuwste ontdekking op het gebied van babyvoeding: flesvoeding op basis van geitenmelk. Nederlands geitjes om precies te zijn.

 

Gezonde kinderen… dat is wat we allemaal willen! Gezondheid is het aller, allerbelangrijkste en daarom altijd de grootste wens als ouders. Je doet er vanaf het begin van de zwangerschap alles aan om zo gezond mogelijk te leven. Wat zeg ik? Tijdens je zwangerschap ben je al constant bezig met je voeding, wat mag je wel eten, wat mag je niet eten. Is dit gezond voor mij en de baby in mijn buik? Dit houdt uiteraard niet op zodra de kleine geboren is en wordt alleen maar meer. Je doet er alles aan om je kindje gezond en gelukkig op te voeden.

Het onderwerp flesvoeding ligt volgens mij altijd gevoelig. Het moederschap is in het begin echt een onzekere roze wolk. Je twijfelt aan alles, je krijgt angsten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden en goedbedoelde adviezen van andere mensen zijn niet altijd fijn om te horen. Zo durfde ik bijna niet te vertellen dat ik geen borstvoeding kon geven omdat ik bang was voor de reactie van mensen. Je krijgt toch opmerkingen zoals: “Oh? waarom dan niet? Borstvoeding is het allerbeste voor je kindje” en ga zo maar door. Ja natuurlijk is dat zo, maar soms moet je ook aan jezelf denken. Ik sta inmiddels een stuk zekerder in mijn schoenen en ik ben van mening dat jij zelf weet wat beste voor jou en je kindje is. Trek het je niet aan… Adem in, adem uit en move on.

Nederlandse flesvoeding op basis van geitenmelk. Mild en voedzaam, verrijkt met vitamines, mineralen en vezels. Kabrita heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de zuivelindustrie en maakt flesvoeding op basis van geitenmelk, die bij geselecteerde Nederlandse geitenboeren vandaan komt. Uiteraard voldoen Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk aan alle wettelijke voorschriften voor flesvoeding. Het is een veilig en compleet alternatief op basis van geitenmelk, geschikt voor elke gezonde baby op het moment dat je overstapt op flesvoeding*. Naast flesvoeding biedt Kabrita ook andere geitenmelkproducten voor opgroeiende kinderen, zoals papjes en knabbels.

Tot de volgende keer, xoxo Nadine

*zoals alle flesvoeding

Post a Comment