TOP
Image Alt

Kijkje Bij Nadine

Workshop interieur fotografie

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! De eerste workshop interieur fotografie was helemaal volgeboekt. Vier dames hadden zich opgegeven omdat zij een passie voor interieur hebben en graag wilden leren hoe zij hiervan zo mooi mogelijke foto’s kunnen maken. De dag begon om 10:00 uur en de eerste dames stonden al om 09:45 vol enthousiasme aan de deur.

Zodra alle dames binnen waren hebben wij eerst een kop koffie en thee gedronken om elkaar een beetje beter te leren kennen. Ik heb iedereen gevraagd om iets over zichzelf te vertellen en waarom zij graag deze workshop wilden volgen.  Om 10:15 ben ik gestart met het geven van een presentatie om vervolgens de dames aan het werk te zetten met de eerste leuke praktijk opdracht.

Op deze manier leer je gelijk de theoretische vaardigheden in praktijk te brengen. Rond een uur of 12:00 was het tijd voor een uitgebreide lunch zodat de dames weer vol energie met de tweede praktijkopdracht aan de slag konden. Tijdens de praktijkopdrachten sta ik stand-by om de dames te helpen waar nodig en om de tussentijdse vragen te beantwoorden.

Ik zorg bij alle workshops voor een hand-out van de presentatie zodat men dit na de workshop thuis nog rustig kan doornemen. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ik kreeg heel erg veel energie van deze enthousiaste en gezellige dames. Het was een super leuke en geslaagde dag. Hieronder zie je een kleine impressie van de workshop.

De volgende workshop data zijn bekend en vind je terug onder het kopje workshops dus neem snel een kijkje!

 

Ik heb van alle cursisten nog een aantal portretfoto’s gemaakt zodat zij deze voor hun Social Media kunnen gebruiken. Liefs Nadine

 

 

 

Post a Comment